Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

We vinden het jammer dat je erover denkt om ons te verlaten! Verlaat je ons omdat je verhuist naar een andere stad? Dan is het goed om te weten dat je je membership gewoon kan meenemen naar je nieuwe woonplek. En je krijgt dan ook nog eens een korting van €19,90 bij je verhuis!

Om te tonen hoeveel we van je houden (en hoe graag we willen dat je blijft) bieden we je een korting van €19,90 op je volgende factuur als je onze verhuisservice gebruikt. Lees in de FAQs wat je moet doen.

Geen interesse? Niet erg, even goede vrienden. Volg deze stappen om je membership op te zeggen:

1. Ga naar account.swapfiets.com (via de desktop, niet in de app)

2. Log in met je e-mailadres

3. Ga naar ‘mijn abonnementen’ en klik op ‘abonnement opzeggen’. De voorwaarden voor het opzeggen van je abonnement vind je ook op die pagina.

Je zal een e-mail ontvangen waarin we de opzegging van je abonnement bevestigen.

Denk eraan dat we een opzegtermijn van een maand hebben voor flexibele contracten. Dat betekent dat je je fiets nog precies een maand kunt gebruiken nadat je het abonnement hebt opgezegd. Vaste contracten hebben een minimum looptijd van 6 maanden. Als je voor die tijd wilt opzeggen, moet je eerst het openstaande bedrag betalen.

Bedankt om deel uit te maken van onze rit richting meer leefbare steden. 💙 En vergeet niet dat je altijd weer van gedachten mag veranderen. Je weet ons te vinden!

Werd je vraag beantwoord?

Wat jammer. Hoe kunnen we dit artikel verbeteren?