Aanmelden voor Swapfiets

Geweldig om te horen dat je ons gevonden hebt! Ga naar onze website en controleer de beschikbaarheid in jouw regio. Als Swapfiets actief is in jouw stad, vul dan het registratieproces in en we zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk op je fiets zit. Welkom bij de club!

Meer informatie nodig over de aanmeldingsprocedure? Vind hieronder de meest voorkomende vragen. 

Kan ik mijn fiets na registratie meteen ophalen?

We willen je zo snel mogelijk aan je Swapfiets helpen. Heb je meteen een fiets nodig? Schrijf je dan zeker online in. Als je beslist om de fiets in de winkel op te halen, kan je meteen je afspraak inplannen tijdens het aanmelden.

Als je de Swapfiets wilt laten bezorgen kan dat ook, maar dat kan iets langer duren. In de meeste gevallen rijdt je binnen een paar dagen op je Swapfiets! 

Kan ik meerdere fietsen voor mijn gezin bestellen?

Wow, een hele Swapfiets familie! We willen jullie zo goed mogelijk helpen en om dat te bereiken is het noodzakelijk dat iedereen een eigen account aanmaakt op www.swapfiets.com. Zo wordt elke fiets aan de juiste persoon gekoppeld. Het is mogelijk dat één persoon voor alle fietsen betaalt. Zorg er wel voor dat je bij het aanmelden de juiste betaalgegevens invult.

Ik heb nog geen huisadres in de stad, welk adres moet ik opgeven?

Tijdens je registratie kies je de stad waarin je de fiets wilt gebruiken. Onze service wordt alleen verleend in het servicegebied van de stad.

Zonder geldig huisadres is het helaas nog niet mogelijk om je in te schrijven. Vergeet niet contact met ons op te nemen zodra je een nieuw adres hebt!

De fiets die ik wil is niet beschikbaar in mijn regio. Wat nu? 

Als de fiets niet leverbaar is, heb je vaak de mogelijkheid om bericht te krijgen wanneer deze weer op voorraad is. Klik op "Notify me", en je ontvangt een e-mail wanneer het product voor jou beschikbaar is. 

Als er geen "Notify me" knop is, betekent dit dat we tijdelijk geen nieuwe klanten meer aannemen voor dit product in de regio. In dit geval kunnen we alleen maar aanraden om de website in de gaten te houden. 

Waarom moet ik mijn lengte opgeven bij de registratie?

Aan de hand van de lengte bepalen we welk type fietsframe het beste bij je past.

Welke fietsen kan ik als student kiezen?

Je kunt je inschrijven voor alle fietsen, maar voor de Original en de Deluxe bieden we een studentenkorting, afhankelijk van waar je je bevindt. In the de registratie kun je zien welke studentenkorting wij in jouw regio aanbieden. 

Werd je vraag beantwoord?

Wat jammer. Hoe kunnen we dit artikel verbeteren?